Újítsuk fel a székházunk tetejét!

nyakkendo
Újítsuk fel a székházunk tetejét!

Tömörkény utcai székházunk teteje már évek óta beázik, és így veszélyezteti az ottani eszközöket, dokumentumokat, illetve a munkatársak gördülékeny és zavartalan munkavégzését. Az MCSSZ korábbi nagy projektjeiből nem volt lehetőségünk a felújításra, pedig az mostanra halaszthatatlanná vált. Fogjunk össze közösen, hiszen ha minden cserkész csak 1000 forinttal, azaz egy cseréppel, járul hozzá a cél eléréséhez, akkor saját erőből tudjuk felújítani székházunk tetejét. Így az irodai munkatársak - akik értetek dolgoznak - rövid időn belül újra emberi körülmények között tudják folytatni munkájukat.

10.660.607 Ft / 25.000.000 Ft *

Adománygyűjtés határideje: 2020. december 31.

Támogatom

* hetente kerül frissítésre a beérkezett összeg

Az adománygyűjtés részletei

A felújítás költségvetése az előzetes árajánlat szerint 15.000.000 Ft. Ebből tudjuk finanszírozni a bontást, az állványozást, az alapanyagok cseréjét, az újracserepezést, és persze a munkadíjat. Az épület teteje 340 négyzetméter, amely két röplabda pályának felel meg. Több, mint 10.000 cserepet kell felhasználni az építkezés során.

Ezen kívül szükséges további kb. 10.000.000 Ft ráfordítás a teljes munka befejezésére. Ide tartozik a tetőszigetelés, a belső szétázott felületek javítása, gipszkartonozás, és klíma beépítése. Az Iroda munkatársai a nyári hónapokban gyakran 30-38 fokban dolgoznak, képzelhetitek ez mit jelent (akár fűtési számlában) a téli hónapokban.

Mivel a felújítás halaszthatatlan, még augusztusban el kell kezdenünk a munkát, a rendelkezésre álló önerőből. Ez viszont nem fedezi a teljes költséget. Így ahhoz, hogy az esős, hideg időben már biztonságban legyenek a munkatársaink és rengeteg hivatalos dokumentum, valamint hogy az épület se romoljon tovább, szükségünk van rátok.

Bármilyen összeggel támogatod a projektet, felkerülsz egy köszönő plakátra, melyet a székházunkban fogunk elhelyezni. Támogasd a felújítást és kerülj fel a köszönőfalra!

Nagyobb összegű támogatásodat külön is szeretnénk megköszönni az alábbiak szerint:
Támogatás szintje Összeg Köszönet
Platina támogató 300.000 Ft Egy éven át honlapunkon is kiemelt helyet kapsz.
Arany támogató 50.000 Ft Hálánk jeléül a munka végeztével meghívunk egy koccintásra.
Ezüst támogató 30.000 Ft Köszönetképpen küldünk egy oklevelet.
Bronz támogató 10.000 Ft Részt vehetsz a virtuális tetőbejáráson.

Minden adomány számít! Tegyél hozzá te is egy cserepet!

A felújítás menetéről Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

Támogatom
beázó tető 1 beázó tető 2 beázó tető 3

Aktualitások