Barion Pixel

Római zarándoklat

Római zarándoklat

A Cserkész Katolikus Lelkiségi Képzés záró programja lesz egy római zarándoklat, amelyet a képzésben résztvevő fiatal cserkészeknek szervezünk. Mivel a 25 résztvevő főként gimnazista vagy egyetemista, így önköltséges alapon nehezen tudnánk megvalósítani a programot. Éppen ezért szeretnénk egy kis adományt gyűjteni, hogy minél kevesebb legyenek számunkra a kiadások, és hogy azok is el tudjanak jönni, akik egyébként anyagilag nem biztos, hogy megengedhetik maguknak.

71%

356 000 Ft / 500 000 Ft

Támogatom
Az adománygyűjtés részletei

A Cserkész Katolikus Lelkiségi Képzés egy olyan, vezetőképzés túli képzési program, melyet az MCSSZ és a Mustármag támogatásával Rónaszéki János és Bársony Árpád katolikus atyák indítottak el. A képzés olyan 16-30 év közötti cserkész fiataloknak szól, akik szeretnék keresztény-katolikus hitüket jobban megismerni, lelkiéletüket elmélyíteni, és a hétköznapokban eszerint gondolkodni és dönteni, s ezáltal saját cserkészcsapatukban a lelkiséget megerősíteni.

A képzés 10 alkalomból áll havi egy rendszerességgel, és minden alkalmat zenés Cserkész Szentségimádási alkalom követ, ahol gyónási lehetőség is van. A képzés során lelkiségi és társadalmi témákat dolgozunk fel.

A képzés végén pedig egy római zarándoklattal szeretnénk szervezni a résztvevők számára. Azon túl, hogy megrendítő Egyházunk központját testközelből látni, hatalmas élmény fiatalon azon vértanúk nyomában zarándokolni, aki lerakták az Egyházunk alapjait. Az ő példájukból szeretnénk a zarándoklat során töltekezni és erőt meríteni a hétköznapi keresztény élethez.

Egy cserkész szamára a teljes út 80.000 Ft

5.000 Ft - egy résztvevő egynapi szállás díja

20.000 Ft - egy résztvevő utazási költségének fele

 

Az utazásunkról egy képes összefoglaló beszámolót küldünk majd a támogatóinknak és a facebookon is bemutatjuk a zarándoklatunkat.

Köszönjük!

Janó atya és Árpi atya - a szervezők


Támogatom

Aktualitások