Barion Pixel

Lelkiségi képzés támogatása

Lelkiségi képzés támogatása

A Mustármag támogatásával az idei tanévben Katolikus Cserkész Lelkiségi Képzés indulhat a Szövetségben. A lelki hátteret pap cserkésztestvéreink biztosítják, de a képzéshez szükséges földi javak összegyűjtéséhez a mozgalom támogatását kérjük. 

104%

365 000 Ft / 350 000 Ft

Az adománygyűjtés részletei

Rónaszéki János atya vagyok, katolikus pap, szintén cserkész.

Egy kéréssel szeretnék Hozzátok fordulni.

Egyéni kezdeményezésből, a cserkészet lelki megerősödése érdekében egy fiatal (cserkész) pap társammal együtt most szeptemberben elindítjuk a Katolikus Cserkész Lelkiségi Képzést, mely programsorozat egy tanéven keresztül, havi rendszerességgel az MCSSZ és a Mustármag támogatásával kerül megrendezésre.

Nagy örömmel és meglepettséggel tapasztaltuk, hogy a nyár elején meghirdetett képzés hiánypótló volta miatt nagy népszerűségnek örvend, és összesen 75 fiatal, 16-30 év közötti cserkész jelentkezett rá.

A képzés szervezési munkálatait, illetve a lelki és teológiai tartalmát mi, papok tudjuk biztosítani.

Azonban a képzés színvonalas megvalósításához anyagi forrásokra is szükségünk van.

Éppen ezért tisztelettel kérlek Benneteket, hogy amennyiben lehetőségetek engedi, támogassátok anyagilag is a lelkiségi képzést.

Minden befolyó adományt kizárólag a lelkiségi képzés kiadásainak fedezésére fordítjuk! A képzés menetéről a Mustármag Facebook oldalán fogunk időről időre beszámolni, kövessétek figyelemmel. Kívánjuk, hogy közös lelki épülésünket szolgálja a képzés!

A támogatásokat előre is szívből köszönjük. Isten fizesse meg!

Mire gyűjtünk?

A képzés 10 alkalmának költségeit szeretnénk közösségi adománygyűjtésből finanszírozni, hogy ne a résztvevőket terhelje ez az összeg. 

Ekkora összegből mindenki ihat egy bögre teát: 2 000 Ft
1 óra terembérlet ára: 5 000 Ft
Ételre vagy egyéb eszközökre (pl. írószerek, kellékek) is költenénk: 10 000 Ft
Egy alkalom terembérleti díja: 20 000 Ft
Egy alkalom teljes költsége:  35 000 Ft

 


Aktualitások