Barion Pixel

Adjuk össze a Viskóra! – Újítsuk fel együtt a 466. számú Magyar Tenger Cserkészcsapat közösségi házát!

Adjuk össze a Viskóra! – Újítsuk fel együtt a 466. számú Magyar Tenger Cserkészcsapat közösségi házát!

A siófoki cserkészcsapattal történelmet írunk, ugyanis közös erővel építjük újjá a Ságvár határában lévő kis házikónkat, a Viskót. A projekt sikeres lebonyolításával beteljesül a régóta vágyott természetközeli cserkészház igénye, és kiváló helyszíne lesz heti rendszerességű őrsi foglalkozásoknak vagy hétvégi kirándulásoknak.

134%

335 500 Ft / 250 000 Ft

Az adománygyűjtés részletei

Nagy álmunk vált valóra, amikor 3 évvel ezelőtt megvásároltunk egy ságvári, erdőközeli kis házikót, a Viskót, melyet nagy elszántsággal építünk újra önerőből. Kicsiktől a nagyokig mindenki kiveszi a részét a felújítási folyamatokból, mellyel megtanuljuk értékelni a saját kezünk munkáját és annak gyümölcsét. A természet szívében fekvő közösségi ház helyszíne lesz cserkészkirándulásoknak, és elősegíti a hétköznapok forgatagából való kizökkenést.

2020 januárja óta tartó munka a célegyenesbe közeledik, hiszen ősszel már a padlóburkolási munkák veszik kezdetüket. Amennyiben van rá lehetőségetek, kérjük, támogassátok álmunk megvalósulását! Az elkövetkezendő 2,5 hónapban, július 31-ig várjuk nagylelkű adományaitokat!

És hogy meddig jutottunk önerőből idáig? Kövessétek figyelemmel a Viskó újjászületését az építési naplónkon keresztül!

Mire fogjuk fordítani az adományaitokat?

Segítségetekkel egy mutatós hidegburkolatot fog kapni a földszint padlója, valamint el fogjuk készíteni a pincesíp lejárójának felhajtható fedését is. Az adományokat a munkálatokhoz szükséges anyagok beszerzésére fogjuk fordítani. Munkadíj nincsen, ugyanis a burkolást egy cserkész apuka fogja elvégezni, akinek mi a keze alá dolgozunk majd. Ez a Viskó a mi saját kezünk munkája! Kérjük, segítsetek minket abban, hogy befejezhessük a felújítást!

Adományaitokkal az alábbi mértékben tudtok a projekt sikerességéhez hozzájárulni:
1 000 Ft Veszünk 1 db járólapot.
6 000 Ft 1 m² járólapot teszünk le.
10 000 Ft Elkészítünk 1 m² burkolatot.
25 000 Ft Megvesszük a pincesíp lépcső fedéséhez szükséges faanyagot.

A projekt lezárását követően minden kedves adományozót szeretettel várunk egy közös bográcsozással egybekötött Viskó avatásra cserkészcsapatunk jelenlegi aktív tagjaival, mely terveink szerint 2024 nyarán fog megvalósulni! Az eseményről tájékoztatást küldünk a megadott email címeteken keresztül!

Előre is nagyon köszönjük mindenki segítségét! A felújítás menetéről építési naplónkon keresztül folyamatosan tájékoztatunk benneteket.


Aktualitások