Barion Pixel

V. Dél-Alföldi Cserkészkerület Nagytábor támogatása

V. Dél-Alföldi Cserkészkerület Nagytábor támogatása

A cserkésztábor az év fénypontja, ahol a közösség ereje és a természet közelsége révén számos új élménnyel gazdagodhatunk, próbára tehetjük kitartásunkat és új barátságokat köthetünk.

Mi, dél-alföldi cserkészek nagyot álmodtunk, így 2022-ben kerületi nagytábort szervezünk. Vezetőink fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a tábor anyagi és infrastrukturális hátterét előteremtsék, azonban minden külső segítség jól jön!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz a szervezésünk sikeréhez.

35%

347 833 Ft / 1 000 000 Ft

Az adománygyűjtés részletei

Az adománygyűjtés célja az V. Dél-Alföldi Cserkészkerület nyári táborának támogatása. Egy ilyen tábor hatalmas esemény a cserkészkerület életében, hiszen ez alkalommal a kerület összes csapata együtt táborozik: jobban megismerjük egymást, megosztjuk jó gyakorlatainkat és megerősödünk közös értékeinkben, így a tábor végeztével újult erővel és motivációval térhetünk vissza saját kisebb közösségeinkbe, cserkészcsapatunkba.

A tábor során terveink szerint kb. 400 cserkész fog a gödöllői erdőkben táborozni, 10-14 napon keresztül.

A tábor szervezői közel egy éve fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a program költségeit előteremtsék, legyen szó szállásról, étkezésről, utazásról, tábori felszerelésről vagy a programokhoz szükséges kellékekről.

 

A tábori részvételi díjak nem fedeznek minden költséget, valamint a részvételi díj előteremtése sokak számára gondot jelent, így a tábor megvalósításához adományokra is szükségünk van. Az adományokból befolyt összeget a tervezett programok megvalósítására és a rászoruló cserkészek támogatására fordítjuk, hogy mindannyian együtt táborozhassunk.

 

Önkéntes munkánk a cserkészet alapértéke. Hiszünk abban, hogy a kerületi nagytáborban szerzett élmények hozzájárulnak a küldetésünk megvalósításához, amit alapítónk, Bi-Pi így fogalmazott meg: “Próbáljátok meg úgy itthagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok."

A tábor szervezéséről a Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhattok.

 

Hálásan köszönünk minden támogatást! Hiszünk benne, hogy sok kicsi sokra megy, és közös erővel el tudjuk érni a kitűzött céljainkat.


Aktualitások