Barion Pixel

VI. Kerületi Nagytábor esélykiegyenlítés

VI. Kerületi Nagytábor esélykiegyenlítés

Támogasd akár a legkisebb összeggel is a Magyar Cserkészszövetség VI. sz. Dél-dunántúli cserkészkerületének hátrányos helyzetű tagjait, hogy ők is eljussanak a 2022-ben megrendezésre kerülő kerületi nagytáborunkba. Az eseményen közel 850 cserkész fog 10 napig  az erdőben együtt táborozni, új barátságokat kötve és felejthetetlen élményeket szerezve.

Neked kis dolog, nekünk hatalmas segítség!

33%

664 545 Ft / 2 000 000 Ft

Az adománygyűjtés részletei

A 4-5 évente megrendezésre kerülő nagytáborok mindig nagy eseménynek számítanak egy kerület életében. Ezekben a táborokban a kerület összes csapata együtt táborozik, megismerve egymás kultúráját és erősítve egymást fogadalmukban. A résztvevők igen különböző családi háttérből érkeznek, és nem szeretnék, ha bárki azért maradna otthon, mert családja nem tudja finanszírozni a részvételi költséget.

Az adománygyűjtésünknek két fő célja van. A nagytáborok magas létszáma miatt akaratlanul felmerülnek plusz logisztikai költségek. Ezen extra költségek mellett is szeretnénk a szokásos részvételi díjat biztosítani a táborozóknak, így az adományok egy részéből a felmerülő plusz kiadásokat fedezzük. A befolyt összeg másik részéből kerületünk olyan hátrányos helyzetű cserkészeinek szeretnék biztosítani a táborozás lehetőségét, akiknek a megszokott tábordíj kifizetése is elérhetetlen. Hiszünk benne, hogy ez az élmény mindenkinek megjár.

Táborunk célja azonos a cserkészet alapvető programjával. Célunk a fiatalság nevelése, erkölcsi értékrendjük formálása, Istenkapcsolatuk növelése, magyarságtudatuk megerősítése  és önmegvalósításuk segítése, hogy társadalmunk építő tagjai legyenek. Mindezek tükrében a táborunk programjai között szerepelnek lelki fejlődést segítő, közösség építő és karitatív programok.

Hálásan köszönünk minden támogatást! Hiszünk benne, hogy sok kicsi sokra megy és közös erővel el tudjuk érni a kitűzött céljainkat.

Nagyobb összegű támogatásodat külön is szeretnénk megköszönni az alábbiak szerint:
  100.000Ft Támogatásért cserébe az esemény honlapján megemlítünk, mint főtámogatónkat, és megajándékozunk egy nagytábori pulóverrel.
  50.000 Ft Adományodért cserébe a támogatói felvarró mellé ajándékba kapsz egy kerületi nagytáboros pólót is.
  30.000 Ft Köszönetképpen megajándékozunk egy kerületi nagytáboros fémbögrével.
  10.000 Ft A támogatásért cserébe megajándékozunk egy nagytábori felvarróval.

 


Aktualitások