Barion Pixel

Általános működés

Általános működés

Ha a szívedhez közeálló projekt maga a cserkészet, támogasd az MCSSZ ifjúságnevelő munkáját. "Fizess elő" a cserkészetre és segítsd a mozgalom fejlesztő tevékenységét!

Legyél a rendszeres adományozónk, stratégiai partnerünk, hiszen fejlesztéseinket akkor tudjuk stabilan végezni, ha tudunk néhány hónapra, évre előre tervezni! 

105%

2 095 111 Ft / 2 000 000 Ft

24 rendszeres támogató, 210 000 Ft/hó

Támogatom
Az adománygyűjtés részletei

Civil szervezetként nem vagyunk Magyarországon egyedül azzal a problémával, hogy fejlesztéseink jelentős részét pályázati keretekből vagyunk kénytelenek finanszírozni, miközben mindennapi működésünkre sincs biztos megoldásunk. Azon túl, hogy az ilyenfajta modell nagy kitettséget eredményez, a tevékenységünk fókuszát is könnyen eltéríti, ha nincs (vagy kevés) a szabadon felhasználható anyagi forrásunk. Hogy mikor, milyen intenzitással foglalkozunk egy-egy általunk fontosnak tartott ifjúságnevelési szakterülettel, sokszor nem mi döntjük el, hanem a pályázati keretek határozzák meg.

Éppen ezért elengedhetetlenül fontos, hogy a gazdasági önállóságunk minél több lábon álljon, és legyenek az általunk kijelölt célokra, szabadon felhasználható javaink. Ha támogatod a működésünket, ezt a törekvésünket segíted!

Iratkozz fel támogatói hírlevelünkre, hogy havonta be tudjunk számolni neked arról, mire fordítottuk támogatásodat!


Támogatom

Aktualitások