Barion Pixel

Dzsembori részvételi díj támogatás

Dzsembori részvételi díj támogatás

A dzsembori számomra nagyon kedves és meghatározó élmény. Sajnos az az igazság, hogy ez a program nem nyitott mindenkinek, mivel igen drága. Ezért szegényebb cserkészek már nem is jelentkeznek, hiszen tudják se anyagi forrásuk, se kapcsolati rendszerük nincs ahhoz, hogy kifizessék a részvételi díjat.

Legyél rendszeres adományozónk, hogy a segítségeddel olyan gyerekeket is kijuttathassunk nemzetközi környezetbe, akinek nélküled erre semmi esélye nem lenne.

3%

31 500 Ft / 1 000 000 Ft

Támogatom
Az adománygyűjtés részletei

A dzsembori a cserkészet legrangosabb nemzetközi találkozója, melyet 4 évente rendeznek meg. BiPi, a cserkészet alapítója abban a reményben hívta életre a rendezvényt, hogy ha a különböző nemzetek fiataljai megismerik egymás kultúráját, barátságot kötnek egymással, elkerülhetőek lesznek a fegyveres világégések.

A 25. Cserkész Világtalálkozót a tervek szerint Dél-Koreában tartják 2023. augusztusában. Közel 40 hónapunk van még addig. Ha összefogunk és havonta egy korsónyi sör árával hozzájárulunk a gyűjtéshez, fedezni tudjuk néhány nehezebb sorsú cserkészünknek a részvételi díjat.

Havonta egy “korsó sörrel” megváltoztathatod valakinek az életét! Minimális teher egy embernek, életreszóló élmény egy gyereknek! Beszállsz?


Támogatom

Aktualitások