Barion Pixel

Újítsuk fel a székházunk tetejét!

Újítsuk fel a székházunk tetejét!

Tömörkény utcai székházunk teteje már évek óta beázik, és így veszélyezteti az ottani eszközöket, dokumentumokat, illetve a munkatársak gördülékeny és zavartalan munkavégzését. Az MCSSZ korábbi nagy projektjeiből nem volt lehetőségünk a felújításra, pedig az mostanra halaszthatatlanná vált. Fogjunk össze közösen, hiszen ha minden cserkész csak 1000 forinttal, azaz egy cseréppel, járul hozzá a cél eléréséhez, akkor saját erőből tudjuk felújítani székházunk tetejét. Így az irodai munkatársak - akik értetek dolgoznak - rövid időn belül újra emberi körülmények között tudják folytatni munkájukat.

110%

12 626 128 Ft / 11 500 000 Ft

Beszámoló

Örömmel és hálával zárjuk a Tömörkény utcai székház tetőfelújításának külső munkálatait. A szükség összeg (11.500.00 Ft) a nagylelkű adományozók segítségével összejött, így nincs más hátra, mint megünnepelni a közös teljesítményt. Ígéretünkhöz híven megtartjuk a közös koccintást és virtuális tetőbejárást is, amint a járványhelyzet engedi. Azokat, akik a támogatásuk értelmében erre az eseményre hivatalosak, külön személyes e-mailben értesítjük majd.

Addig pedig elkészítjük a köszönőtáblát és büszkén rakjuk ki a falra!

A befolyt támogatások maradványát a belső munkálatok felmérésének költségeire fordítjuk, és reméljük, minél előbb elkezdhetjük a benti felújítást is.

Az adománygyűjtés részletei*

A felújítás költségvetése az előzetes árajánlat szerint 15.000.000 Ft. Ebből tudjuk finanszírozni a bontást, az állványozást, az alapanyagok cseréjét, az újracserepezést, és persze a munkadíjat. Az épület teteje 340 négyzetméter, amely két röplabda pályának felel meg. Több, mint 10.000 cserepet kell felhasználni az építkezés során.

Ezen kívül szükséges további kb. 10.000.000 Ft ráfordítás a teljes munka befejezésére. Ide tartozik a tetőszigetelés, a belső szétázott felületek javítása, gipszkartonozás, és klíma beépítése. Az Iroda munkatársai a nyári hónapokban gyakran 30-38 fokban dolgoznak, képzelhetitek ez mit jelent (akár fűtési számlában) a téli hónapokban. Ezek a munkálatok viszont már jobban ütemezhetőek és szakaszolhatóak, így első körben mindenképpen a tető külső munkálataival foglalkozunk.

Mivel a felújítás halaszthatatlan, még augusztusban el kell kezdenünk a munkát, a rendelkezésre álló önerőből. Ez viszont nem fedezi a teljes költséget. Így ahhoz, hogy az esős, hideg időben már biztonságban legyenek a munkatársaink és rengeteg hivatalos dokumentum, valamint hogy az épület se romoljon tovább, szükségünk van rátok.

Bármilyen összeggel támogatod a projektet, felkerülsz egy köszönő plakátra, melyet a székházunkban fogunk elhelyezni. Támogasd a felújítást és kerülj fel a köszönőfalra!

Nagyobb összegű támogatásodat külön is szeretnénk megköszönni az alábbiak szerint:
Támogatás szintje Összeg Köszönet
Platina támogató 300.000 Ft Egy éven át honlapunkon is kiemelt helyet kapsz.
Arany támogató 50.000 Ft Hálánk jeléül a munka végeztével meghívunk egy koccintásra.
Ezüst támogató 30.000 Ft Köszönetképpen küldünk egy oklevelet.
Bronz támogató 10.000 Ft Részt vehetsz a virtuális tetőbejáráson.

Minden adomány számít! Tegyél hozzá te is egy cserepet!

*A felújítás menetéről és az aktuális hírekről, esetleges változásokról Facebook oldalunkon és a Magazinon folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

 


Aktualitások